Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 شهریور 1398 - 20:53

آش زرشک

آش زرشک

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

پیاز   1 عدد

روغن به میزان لازم

لپه  یک دوم پیمانه

برنج  2 پیمانه

آب زرشک  3 پیمانه

زرد‌چوبه به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم

سبزی آش   200 گرم

(تره،جعفری،شوید،اسفناج)

زرشک 50 گرم

کشک  به میزان لازم

نعنا داغ   به میزان لازم

پیاز داغ    به میزان لازم

آشپزباشی - طاهره خطیبی

پیاز را با قدری روغن روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه لپه و برنج را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس به میزان کافی آب و آب زرشک را بیفزائید و صبر کنید تا لپه و برنج با حرارت ملایم بپزند.

حالا زردچوبه، نمک ، فلفل و سبزی را بیفزائید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.

در این فاصله زرشک را با یک قاشق روغن روی حرارت اجاق به مدت 30 ثانیه تفت دهید و به آش اضافه کنید.

اکنون آش را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کشک،نعنا داغ،پیاز داغ و زرشک بیارائید.

یادآوری:

لپه و برنج را از قبل خیس کنید.

برچسب ها: آشپزی سنتیآشپزباشیانواع آش و سوپطاهره خطیبیآش زرشکروش تهیه آش زرشکمواد لازم برای تهیه آش زرشکانواع غذا با زرشک تعداد بازديد: 225 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است