Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:51

سوپ سرد تره‌فرنگي

سوپ سرد تره‌فرنگي

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 6-8 نفر:

سيب زميني پوست‌گرفته‌ي مكعبي خردكرده..................450 گرم (3 عدد درشت)

آب مرغ................. 5/1 ليتر (شش پيمانه)

تره‌فرنگي پاك كرده ..............350 گرم (4 عدد متوسط)

خامه................... 150 ميلي‌ليتر (دوسوم پيمانه)

نمك و فلفل سياه................ به ميزان لازم

پيازچه ................براي تزئين

روش‌تهیه

سيب زميني و آب مرغ را در قابلمه‌ي مناسبي بريزيد و بجوشانيد. اكنون شعله را كم كنيد و به مدت 15 تا 20 دقيقه صبر كنيد تا آرام بپزد. حالا تره‌فرنگي را از طول يك برش بزنيد و با آب سرد خوب بشوئيد. بعد آن را حلقه‌حلقه كنيد. وقتي سيب زميني كمي نرم شد، تره فرنگي و كمي نمك و فلفل به آن بيفزائيد و هم زنيد و بگذاريد 10-15 دقيقه‌ي ديگر آرام بپزد و نرم شود. چنانچه سوپ غليظ باشد، كمي آب مرغ يا آب در آن بريزيد تا رقيق شود. اكنون سوپ را در دستگاه غذاساز بريزيد و در صورت دلخواه، آن را از صافي رد كنيد. آن‌گاه، خامه را بيفزاييد و هم زنيد. كمي كه خنك شد، در يخچال قرار دهيد. اينك، سوپ را براي پذيرائي در كاسه‌ي مناسبي بكشيد و با پيازچه تزئين كنيد.

برچسب ها: سوپسوپ تره فرنگیسوپ سرد تره‌فرنگيطرز تهیه سوپ تره فرنگی تعداد بازديد: 367 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است