Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:37

آش آلبالو

آش آلبالو

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

لوبیا چیتی یك‌سوم پیمانه

 

عدس یك‌‌چهارم پیمانه

 

لپه یك‌سوم پیمانه

 

برنج یك‌دوم پیمانه

 

سبزی آش ریز خرد كرده* 500 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پیازداغ 4 قاشق سوپخوری

 

سیرداغ 2 قاشق سوپخوری

 

گوشت چرخكرده 200 گرم

 

پیاز ریز رنده كرده 1 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

آرد برنج 1 قاشق سوپخوری

 

آلبالو‌ی هسته‌گرفته 300 گرم

 

نعناداغ سه قاشق سوپخوری

 

* تره، شوید، جعفری، اسفناج

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را به آن بیفزائید و بگذارید سبزی آش نیز بپزد. سپس نمك، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را به آش بیفزائید.

در این میان گوشت چرخكرده، پیاز رنده كرده، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و ورز دهید و از آن كوفته قل‌قلی تهیه كنید.

آرد برنج را در یك‌‌چهارم پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با آلبالو و كوفته قل‌قلی، به آش بیفزائید و 15 دقیقه‌ی دیگر آش را بپزید.

اكنون آش را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و رویش را با نعنا ‌داغ بیارائید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید 2 قاشق چایخوری شكر به آش بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آشآش و سوپآموزش آشآش آلبالودستور آشآش میوهطرز تهیه آش آلبالو تعداد بازديد: 3183 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است