Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 31 خرداد 1403 - 13:04

آش گوجه‌ فرنگی

آش گوجه‌ فرنگی

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

آش گوجه‌ فرنگی | طرز تهیه آش گوجه فرنگی

 

 مواد لازم برای تهیه آش گوجه فرنگی:

برنج یك دوم پیمانه

آب گوجه‌فرنگی 5/2 لیتر

قرص عصاره‌ی بره 2 عدد

سبزی آش (تره، شبت، جعفری و اسفناج)   500 گرم

پیاز سرخكرده 4 قاشق سوپخوری

نعناع داغ یك دوم پیمانه

زردچوبه یك دوم قاشق چایخوری

فلفل و نمك به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

روغن  2 تا 3 قاشق سوپخوری

لوبیا چیتی پخته یك دوم پیمانه

 

کارشناس آشپزی: اعظم گلزارمنش

 

طرز تهیه آش گوجه فرنگی:

ابتدا برنج را بخیسانید آن‌گاه ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید.

همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش انواع آش و آبگوشت

بعد برنج را همراه با مقداری آب درون آن بریزید و صبر كنید تا با حرارت ملایم بپزد و آبش كشیده شود. سپس آب گوجه‌فرنگی و عصاره را بیفزائید و همچنان روی اجاق نگه دارید تا دانه‌های برنج كاملاً نرم شود. حالا سبزی آش، نیمی از نعناع داغ، زردچوبه، فلفل، نمك و پیاز داغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. در پایان، لوبیا و روغن را بیفزائید و پس از چند جوش، آش را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را تزئین نمائید.

یادآوری: چنانچه رنگ این آش، با آب گوجه‌فرنگی خوش رنگ نشد، از مقداری رب گوجه‌فرنگی نیز می توانید استفاده كنید.

 

برچسب ها: طرز تهیه آشآش گوجه فرنگیطرز تهیه آش گوجه فرنگی تعداد بازديد: 1819 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است