Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 23:57

آش ساك (گلستان)

آش ساك (گلستان)

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

لپه 100 گرم

 

اسفناج خردكرده 1/5 كیلوگرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

آرد برنج 1 پیمانه

 

نعنا داغ 4 قاشق سوپخوری

 

پیازداغ 4 تا 5 قاشق سوپخوری

 

آبغوره به میزان لازم

 

تخم‌مرغ همزده 3- 4 عدد

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در قابلمه‌ی مناسبی، آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

آن‌گاه لپه‌ی خیسانده را بیفزائید و بگذارید بپزد.

حالا اسفناج، نمك، فلفل و زردچوبه را درون آش بریزید.

سپس آرد برنج را در قدری آب سرد، حل كنید و به آش بیفزائید تا آش غلیظ شود.

اكنون نیمی از نعنا داغ و پیاز داغ را همراه با آبغوره به آش بیفزائید.

حالا 3 تا 4 ملاقه از آش را در ظرفی بكشید تا خنك شود و تخم‌مرغ‌‌ها را به آن اضافه و مخلوط كنید و درون آش بریزید.

اكنون آش را به سرعت هم بزنید و 5 دقیقه‌ی دیگر آن را بپزید.

اینك آش را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و با نعناداغ و پیازداغ بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آشآموزش آشآشپزی سنتیآش ساکآشپزباشیآش ساكآش گلستانطرز تهیه آش ساک تعداد بازديد: 2303 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است