Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:27

آش آبغوره

آش آبغوره

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

لوبیا چشم بلبلی 200 گرم

 

بلغور گندم 70 گرم

 

بلغور جو 70 گرم

 

برنج 50 گرم

 

سبزی (تره و جعفری) خردكرده  500 گرم

 

پیازداغ  2 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی  1 قاشق سوپخوری

 

نعنا داغ به مقدار لازم

 

نمك، فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم

 

آبغوره 200 میلی‌لیتر

آشپزباشی- آرزو صفری

 

لوبیا را 2 ساعت بخیسانید. بعد در قابلمه مناسبی همراه با آب و نمك بریزید و روی اجاق قرار دهید تا نیم‌پز شود. در این زمان بلغور گندم، بلغور جو و برنج را - كه از قبل در حدود 2 ساعت خیسانده‌اید - به لوبیا بیفزائید و شعله را ملایم كنید. پس از چند جوش سبزی و پیازداغ را نیز بیفزائید و منتظر بمانید تا حبوبات و غلات بپزند و لعابدار شوند.

اكنون رب گوجه‌فرنگی را همراه با كمی روغن تفت دهید و با نعنا داغ به آش بیفزائید. نمك و فلفل آش را اندازه كنید و آبغوره را اضافه نمائید. پس از آن‌كه آش كاملاً جا افتاد، آن را در ظرف مناسبی بریزید. اینك روی آش را به دلخواه خود تزئین نمائید.

یادآوری 1: در این آش، می‌توانید از كوفته‌ریزه‌هائی كه با گوشت چرخكرده درست كرده‌اید، استفاده كنید.

یادآوری 2: زردچوبه یاد شده در مواد لازم را، با پیازداغ تفت دهید، و سپس به آش بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیآرزو صفریآش آبغورهروش تهیه آش آبغورهمواد لازم آش آبغورهآشپزی با آبغوره تعداد بازديد: 1489 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است