Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 01:30

سوپ سیب زمینی و فلفل دلمه ای

سوپ سیب زمینی و فلفل دلمه ای

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سوپ سیب زمینی و فلفل دلمه ای 

كره  40 گرم

پیاز خردكرده  2 عدد

هویج خردكرده  1 عدد

فلفل دلمهای زرد یا نارنجی  2 عدد

قرص عصارهی سبزی 1 عدد

آب 1 لیتر

كنسرو ذرت 200 گرم

سیبزمینی خردكرده  400 گرم

شیر 250 میلیلیتر

نمك و فلفل به میزان لازم

پیازچه‌ی خردكرده برای تزئین  به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و فلفل دلمه ای 

كره را در قابلمه‌‌ای بریزید و روی اجاق ذوب كنید. آنگاه پیاز، هویج و فلفل را بیفزائید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا هویج و فلفل كمی نرم شوند. سپس قرص عصارهی سبزی را در آب حل كنید و به همراه ذرت و سیبزمینی به مواد قبلی اضافه كنید و با حرارت ملایم بجوشانید تا سبزیها بپزند. حالا یك پیمانه از مواد پخته را بردارید و كنار بگذارید. بعد باقیماندهی آن را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن نمائید تا سوپ، صاف و یكدست شود اكنون سوپ را به قابله برگردانید؛ شیر، نمك و فلفل را نیز به آن بیفزائید و به مدت 10 دقیقه سوپ را بجوشانید تا كمی غلیظ شود. اینك یك پیمانه از مواد كنار گذاشته را به سوپ اضافه كنید و آن را در كاسهی زیبائی بریزید و با پیازچه تزئین نمائید.

برچسب ها: سوپ سیب زمینیطرز تهیه سوپ فلفل دلمه ایدستور پخت سوپ سیب زمینیآموزش سوپ سیب زمینی تعداد بازديد: 1832 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟