Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:02

آش كاچی

آش كاچی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بلغور گندم 200 گرم

 

نمك  به میزان لازم

 

پونه خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده  1 بوته

 

روغن محلی یا كره 50 گرم

 

كشك سائیده  2 پیمانه

 

گردوی آسیاب كرده  100 گرم

آشپزباشی

 

بلغور گندم را در قابلمه مناسبی بریزید و همراه با آب، روی حرارت قرار دهید تا كاملاً بپزد. آن گاه نمك را بیفزائید. پونه و سیر را در تابه‌ای بریزید و با روغن محلی یا كره تفت دهید و به بلغور پخته بیفزائید.

سپس كشك را در آش بریزید و مخلوط كنید. حالا اجاق را خاموش كنید. آش را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با گردو تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشآشپزباشیآش کاچیروش تهیه آش کاچیمواد لازم آش کاچیتهیه آش کاچیکاچی تعداد بازديد: 1919 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است