Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 خرداد 1397 - 02:22

سوپ ورميشل | طرز تهیه سوپ ورمیشل

سوپ ورميشل | طرز تهیه سوپ ورمیشل

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم تهیه سوپ ورمیشل:

پیاز خردكرده 1 عدد

 

روغن به مقدار كافی

 

نمك، فلفل، زردچوبه به مقدار كافی

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

هویج خردكرده 2 عدد

 

سیب زمینی خردكرده 1 عدد

 

آب مرغ 2 لیتر

 

ورمیشل 200 گرم

 

سبزی (جعفری و گشنیز) 250 گرم

آشپزباشی

 طرز تهیه سوپ ورمیشل:

ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید.

آن‌گاه فلفل، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

حالا هویج را با مقدار تقریبی 2 لیتر آب، اضافه كنید و بپزید، سپس سیب زمینی و آب مرغ را بریزید و بپزید.

اكنون ورمیشل را اضافه نمائید.

كمی كه پخت، سبزی و نمك را نیز بیفزائید و صبر كنید تا سوپ، غلیظ شود و جا بیفتد.

اكنون سوپ را در ظرف مناسبی بكشید و از خود پذیرائی نمائید.

 

برچسب ها: آموزش سوپانواع سوپسوپ و آشدستور تهیه سوپآشپزباشیآشپزی با ورمیشلسوپ ورميشل تعداد بازديد: 486 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است