Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:37

آش ترش (سمنان)

آش ترش (سمنان)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

نخود خیس‌شده .............1 پیمانه

سیر............... یک بوته

پیازداغ.............. 4 قاشق سوپ‌خوری

برنج ایرانی نیم‌دانه................ یک‌دوم پیمانه

بلغور گندم................. یک‌دوم تا یک پیمانه

سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج)................ 500 گرم

رب گوجه‌فرنگی............. 4 قاشق سوپ‌خوری

نعناع خشک، نمک، فلفل، زردچوبه و روغن .................به مقدار لازم

آب‌غوره............... به مقدار لازم

روش‌تهیه

آب نخودها را خالی کرده و نخود را بپزید. سیر را له کرده و سرخ کنید و زردچوبه اضافه کنید، پیازداغ را افزوده و برنج و بلغور را هم بیفزایید، سپس نخود پخته را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و به مقدار لازم آب بریزید، بعد از جوش‌آمدن سبزی خردشده را افزوده و رب گوجه‌فرنگی را کمی تفت داده و به غذا بیفزایید و آش را جا بیندازید. بعد از پختن آش نعناع داغ درست کرده و آش را همراه با سیرداغ، پیازداغ، نعناع داغ و آب‌غوره سرو نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزیآشطرز تهیه آشغذای سنتیآش ترش تعداد بازديد: 851 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است