Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 2 بهمن 1397 - 16:22

آش كلم (اصفهان)

آش كلم (اصفهان)

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم آش کلم:

گوشت گردن گوسفند 750 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

ماش 2 پیمانه

 

عدس 1 پیمانه

 

نخود یك‌دوم پیمانه

 

لوبیا سفید یك‌دوم پیمانه

 

لوبیا چیتی 1 پیمانه

 

روغن مایع 200 میلی‌لیتر

 

كلم برگ ریز خردكرده 1 كیلوگرم

 

كشك 750 گرم

 

نعنا داغ یك‌دوم پیمانه

 

پیازداغ 2 پیمانه

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه آش کلم:

ابتدا گوشت را همراه با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه، بپزید. آن‌گاه گوشت را بكوبید و همراه با آبش كنار بگذارید.

سپس حبوبات خیسانده را بپزید تا كاملاً نرم شوند. حالا نیمی از روغن و كلم را در تابه‌ بریزید و روی اجاق، تفت دهید.

اینك قابلمه‌ی مناسبی، روی اجاق بگذارید. كلم را در آن بپزید و بعد حبوبات، آب گوشت و گوشت را بیفزائید و بپزید.

اكنون باقیمانده‌ی روغن را در تابه‌ی دیگری بریزید، فلفل و زردچوبه را در آن تفت دهید و با نیمی از نعنا داغ و پیازداغ به آش، بیفزائید.

حالا كشك را درون آش بریزید و آن را برای پذیرایی، در كاسه‌ی مناسبی بكشید و با نعنا داغ و پیازداغ بیارائید.

نكات خواندنی

آبگوشت پر مایه: مقداری آب سرد، آرد یا نشاسته ذرت را درون ظرف دهان‌گشادی (مانند شیشه مخصوص مربا- ترشی- خیارشور و غیره) بریزید.

با هم مخلوط كرده خمیر شل و آبكی درست كنید. سپس در ظرف را بسته آن را تكان دهید تا این خمیر، نرم و یكدست شود.

آنگاه این مخلوط را به تدریج به داخل آبگوشت خود اضافه كنید. و آبگوشت را مرتباً به هم بزنید تا به درجه جوش برسد.

به جای آرد می‌توانید از ورقه‌های بسیار نازك سیب‌زمینی استفاده كنید. و یا برای آنكه آبگوشت شما غلیظ‌تر و پر مایه‌تر شود و به اصطلاح لعاب بیندازد، می‌توانید چند تكه نان غیربرشته در داخل آن بیندازید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی سنتیطرز تهیه آشغذای سنتیغذای اصفهانیآشپزباشیطرز تهیه آش کلمآش کلمآش اصفهان تعداد بازديد: 806 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است