Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:00

خورش سیب و آلبالو

خورش سیب و آلبالو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط

روغن به میزان لازم

گوشت مغز ران  500 گرم

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

سیب سبز خرد کرده 2 عدد

کره  25 گرم

آلبالو 500 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

شکر دو قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

زردچوبه را نیز اضافه کنید و اندکی تفت دهید. سپس آب را بیفزائید و اجازه دهید گوشت  با حرارت ملایم  بپزد.

حالا سیب را قدری با کره تفت دهید و به خورش بیفزائید.

آلبالو، نمک و فلفل را  هم به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد.

در نهایت شکر را بنا به ذائقه خود اضافه کرده و پس از چند جوش،خورش را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه چلو آن را سرو نمائید.

نکاتی را که باید در این خورش رعایت کنید، تا خورشتی خوش آب و رنگ داشته باشید.

1- آلبالو را با دو قاشق شکر  10 دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید.

2- سیب را در کره با حرارت ملایم تفت دهید تا قدری نرم شود.

پس از پختن گوشت و جا افتادن خورش در انتها سیب و آلبالو را اضافه کنید و پس از چند جوش خورش را در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: انواع خورشآشپزباشیاعظم گلزارمنشخورش سیب و آلبالوانواع خورش سنتیطرز تهیه خورش سیب و آلبالو تعداد بازديد: 1089 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است