Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 19:33

خورش قلیه ترش | روش تهیه خورش قلیه ترش

خورش قلیه ترش | روش تهیه خورش قلیه ترش

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خورش قلیه ترش | روش تهیه خورش قلیه ترش

مواد لازم برای تهیه این خورش:

سیب زمینی متوسط 4 عدد

 

گوشت گوسفندی  500 گرم

 

آب  7 پیمانه

 

ادویه كاری  به میزان لازم

 

پیاز متوسط  1 عدد

 

پیاز داغ  1 قاشق سوپخوری

 

آب انار ترش*  یك پیمانه سرخالی

 

نمك، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

 

* یا رب انار 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

طرز تهیه خورش قلیه ترش

سیب‌زمینی‌ها را بشوئید و داخل قابلمه بریزید. بعد مقداری آب و نمك به آن بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها بپزند. گوشت را خرد كنید و با آب، كمی ادویه و پیاز خرد كرده بپزید.

سپس سیب‌زمینی‌های پخته را پوست بگیرید و پس از رنده كردن در گوشت پخته بریزید. اینك آب انار و پیاز داغ را اضافه كنید و روی حرارت ملایم بپزید تا خورش جا بیفتد. حالا نمك و فلفل را به خورش بیفزائید. رنگ این غذا، مانند فسنجان كمی تیره است.

یادآوری 1: می‌توانید به جای آب انار، از آبغوره هم استفاده نمائید.

یادآوری 2: این خورش را می‌توانید با چلوی ساده میل كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیه خورشآشپزباشیخورشخورش قلیه ترشروش تهیه خورش قلیه ترشمواد لازم خورش قلیه ترشخورش قلیهقلیه ترش تعداد بازديد: 1038 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است