Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:13

خورش به و آلو

خورش به و آلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت گوسفند با استخوان.......................700 گرم

به.......................3 عدد، متوسط

روغن.........................به ميزان لازم

آلو خورشتي.......................20 عدد

پيازداغ...................3 قاشق سوپخوري

زردچوبه، فلفل و پودرتخم‌گشنيز..........................  به ميزان لازم

نمك...........................به ميزان لازم

شكر.....................2 قاشق سوپخوري

محلول زعفران................يك قاشق سوپخوري

 

روش‌تهیه

گوشت را به تكه‌هاي خورشي (گردويي) خرد کرده، شسته و خشك كنيد(در آبكش بگذاريد تا آب آن برود). به را پره پره خرد کرده و تخم آن را بگيريد. آن‌ها را نیز بشوييد و سرخ كنيد. به‌های سرخ شده را كنار بگذاريد. آلوها را خيس كنيد. گوشت را با كمي روغن سرخ کرده و پيازداغ را نيز به آن اضافه نموده و با گوشت كمي تفت دهيد. زردچوبه، فلفل و تخم‌گشنيز را اضافه كنيد و با 3 ليوان آب بگذاريد تا بپزد. اواخر پخت گوشت نمك را اضافه كنيد. به و آب آلو را نيز به خورش اضافه كنيد. آلوها را سرخ کرده و در آخر به خورش اضافه كنيد و صبر کنید تا خورش جا بيفتد. بعد خورش را بچشيد(بسته به ترشي و شيريني آلو) اگر لازم بود شكر را همراه با زعفران به خورش اضافه كنيد. وقتي خورش جا افتاد آن را در ظرف مناسب سرو كنيد.

برچسب ها: خورشخورش به و آلو تعداد بازديد: 580 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است