Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:18

خورش كرفس | طرز تهیه خورش کرفس

خورش كرفس | طرز تهیه خورش کرفس

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز برای تهیه خورش کرفس:

روغن یك‌دوم پیمانه

 

گوشت مغز ران یا ماهیچه‌ی بدون استخوان و خردكرده 750 گرم

 

 

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل و زردچوبه به‌مقدار لازم

 

كرفس 1 عدد

 

نعنا و جعفری خردكرده 500 گرم

 

آبغوره یك‌دوم پیمانه

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش کرفس:

ابتدا قابلمه‌ مناسبی روی اجاق بگذارید، قدری روغن در آن بریزید و گوشت را همراه با پیازداغ، فلفل و زردچوبه، به‌مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. آن‌گاه قدری آب بیفزائید و صبر كنید تا گوشت نیم‌پز شود.

اینك ساقه‌های كرفس و قسمت مغز آن را جدا سازید. ساقه‌ها را به اندازه‌ 2 بند انگشت خرد كنید و برگ‌های لطیف آن را همراه با نعنا و جعفری، ریز خرد كنید.

سپس با مقداری روغن تفت دهید و به گوشت بیفزائید. نمك و آبغوره را نیز اضافه كنید و بگذارید خورش بپزد و جا بیفتد. اكنون آن را در ظرف مناسبی بكشید و با پلو میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خورشآموزش خورشطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیمواد اولیه خورشخورش كرفس تعداد بازديد: 1869 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است