Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 08:01

خورش مرغابی با سیب ترش

خورش مرغابی با سیب ترش

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز برای تهیه خورش مرغابی با سیب ترش

كره 50 گرم

 

مرغابی خردكرده 1 كیلوگرم

 

پیاز خلال‌كرده 2 عدد

 

سیب ترش خلال‌كرده 2 عدد

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

پودر سیر (دلخواه) 1 قاشق چایخوری

 

رب آلوچه 3 قاشق سوپخوری

 

آب 2/5 پیمانه

 

آب پرتقال 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- فاطمه درویش

 طرز تهیه خورش مرغابی با سیب ترش:

ابتدا كره را در تابه‌ی گود و مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. حالا مرغابی‌ را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس آن را از تابه بیرون آورید.

آن‌گاه پیاز را داخل همان تابه بریزید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. مرغابی‌ را به تابه برگردانید و سه چهارم از سیب، زردچوبه، پودر سیر،

رب آلوچه، آب، آب پرتقال، پوست پرتقال رنده‌كرده، نمك و فلفل را به خورش بیفزائید. حرارت اجاق را ملایم كنید تا خورش بپزد و جابیفتد.

در همین فاصله، باقیمانده‌ی سیب‌ را در كمی كره تفت دهید و كنار بگذارید. اینك خورش را در ظرف مناسب بكشید و با سیب و پیازداغ بیارائید.

نكته‌های خواندنی

برای تهیه رب انار ابتدا باید آب انار را بگیرید. برای آب‌گیری بهتر است ابتدا دانه‌ها را از پوست و پره‌های داخل جدا كنید.

در صورتی كه این امكان وجود نداشته باشد، می‌توانید انارها را با پوست بفشارید.

ظروف مورد استفاده برای آبگیری بهتر است از جنس شیشه‌ای یا لعابدار باشد. یكی از نكات مهم برای تهیه رب انار جداسازی ذرات معلق آب انار است.

به این منظور باید آب انار را به مدت دو ساعت در حالت ساكن قرار دهید، به این ترتیب رب انار زلالی خواهید داشت.

حالا می‌توانید آب انار را بجوشانید تا به غلظت برسد. در پایان كمی نمك به آن اضافه كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خورشتآموزش خورشتآشپزباشیآشپزی با ماکیانخورش مرغابیخورش سیب تعداد بازديد: 2014 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است