Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 13:39

خورش گل کلم

خورش گل کلم

shooroshirin

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت چرخکرده   ............................  500 گرم

روغن................ به میزان لازم

پیازداغ    ............ 4 قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و زردچوبه.................  به میزان لازم

رب گوجه فرنگی .............  2 قاشق سوپخوری

گل کلم........... 500 گرم

آبلیموی تازه .......... 2 قاشق سوپخوری

 آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :

روش تهیه

گوشت و روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه پیاز داغ، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و 2 دقیقة دیگر تفت دهید. حالا رب گوجه‌فرنگی را افزوده و پس از چند دقیقه به میزان کافی آب بریزید تا گوشت بپزد. سپس گل‌کلم‌ها را به تکه‌های مناسب خرد کنید و در روغن تفت دهید و به گوشت اضافه کنید تا بپزد. اینک آبلیمو را افزوده و خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: آموزش آشپزیخورشخورش گل کلمطرز تهیه خورش گل کلمخواص گل کلم تعداد بازديد: 581 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است