Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 19:32

خورش خرما

خورش خرما

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد متوسط

روغن به میزان لازم

خرمای بدون هسته 15 عدد

آب مرغ یا عصاره مرغ  600 میلی‌لیتر

دارچین یک قاشق چایخوری

زعفران به میزان لازم

نمک به میزان لازم

ماست یک پیمانه

ران مرغ  350 گرم

آشپزباشی - کیان رنجبر

پیاز را به همراه روغن در تابه مناسبی تفت دهید تا سبک شود و به حالت شیشه‌ای در بیاید.

آن‌گاه خرما را افزوده و سرخ کنید. حالا آب مرغ را بیفزائید و صبر کنید تا خرما کاملا پخته و له شود.

سپس دارچین و نمک را اضافه کنید و در نهایت ماست را بیفزائید و پس از چند جوش خورش را از روی حرارت بردارید.

اینک در این فاصله مرغ را با نمک و زعفران مزه‌دار کنید و در روغن داغ سرخ کنید.

حالا مرغ را با قدری آب بپزید و صبر کنید آبش کاملا کشیده شود و به همراه خورش خرما و چلو آن را سرو نمائید.

برچسب ها: انواع خورشآشپزباشیکیان رنجبرآموزش انواع خورشخورش خرماطرز تهیه خورش خرمامواد لازم برای تهیه خورش خرما تعداد بازديد: 207 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است