Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 10 مهر 1399 - 03:41

خورش قیمه | طرز تهیه خورش قیمه

خورش قیمه | طرز تهیه خورش قیمه

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه خورش قیمه:

روغن مایع 100 میلی‌لیتر

 

پیاز خلالی خردكرده 1 عدد

 

گوشت خردكرده 350 گرم

 

زردچوبه، ادویه و فلفل سیاه به میزان لازم

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

لپه 120 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

لیموعمانی            4 تا 5 عدد

 

دارچین و زعفران به میزان لازم

 

خلال بادام خیسانده در صورت دلخواه 3 قاشق سوپخوری

 

سیب‌زمینی خلالی خردكرده و سرخكرده به میزان لازم

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش قیمه:

ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید، روغن را در آن بریزید و پیاز را در آن سرخ كنید. آن‌گاه گوشت، زردچوبه، ادویه و فلفل را بیفزائید و تفت دهید.

 اینك رب گوجه‌فرنگی را اضافه نمائید و قدری تفت دهید. سپس آب را بیفزائید و صبر كنید تا گوشت بپزد. حالا لپه‌ خیسانده، نمك و لیموعمانی را بیفزائید و صبر كنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.

اكنون دارچین، زعفران و خلال بادام را اضافه كنید. پس از ده دقیقه، خورش آماده‌ مصرف می‌باشد. آن را در ظرف مناسبی بكشید، قدری سیب‌زمینی سرخكرده رویش بریزید و همراه با چلو، میل نمائید.

 

برچسب ها: انواع خورشآشپزی با گوشتدستور خورشآشپزباشیمواد اولیه خورشخورشخورش قیمهطرز تهیه خورش قیمه تعداد بازديد: 954 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است