Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 06:52

خورش كاری

خورش كاری

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خورش کاری

مرغ 1 كیلوگرم

 

روغن 100 گرم

 

پیاز سرخكرده 1 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل و زردچوبه به‌مقدار لازم

 

بادام هندی بوداده و چرخكرده 100 گرم

 

هل، زنجفیل و جوز هندی 1 قاشق سوپخوری

 

ادویه‌ كاری 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

طرز تهیه خورش کاری 

مرغ را پس از تمیز كردن، خرد كنید. در تابه‌ مناسبی نیمی از روغن را بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا مرغ، نیمی از پیازداغ، زردچوبه، فلفل و نمك را بیفزائید و قدری تفت دهید.

بعد 1/5 پیمانه آب اضافه كنید و آن را بپزید. اكنون بادام، باقیمانده‌ پیازداغ، جوز هندی، زنجفیل، هل و ادویه‌ كاری را در باقیمانده‌ روغن تفت دهید و به خورش اضافه نمائید و صبر كنید تا خورش كاملاً جا بیفتد.

در آخر، آبلیمو را بیفزائید. پس از چند جوش، خورش آماده‌ مصرف می‌باشد. اینك آن را در ظرف مناسبی بكشید و از خود پذیرائی نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خورشآشپزی با گوشتطرز تهیه خورشآشپزباشیخورش كاریمواد اولیه خورشآموزش خورش كاریدستور خورش كاری تعداد بازديد: 1347 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است