Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 08:29

خورش قیـمه بادمجان | طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

خورش قیـمه بادمجان | طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

shooroshirin1

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز جهت تهیه خورش قیمه بادمجان:

روغن مایع 100 میلی‌لیتر

 

پیاز خلالی خردكرده  200 گرم

 

گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله 300 گرم

 

 لپه 50 گرم

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

بادمجان 500 گرم

 

گوجه‌فرنگی 2 عدد

 

دارچین یك‌‌دوم قاشق چایخوری

ماهنامه آشپزباشی – ایران کوهستانی

 طرز تهیه خورش قیمه بادمجان:

نیمی از روغن را در تابه نچسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. گوشت را بشوئید، مكعبی – به‌ابعاد حدود 4×4 سانتیمتر - خرد كنید و به پیاز بیفزائید و تفت دهید.

سپس 6-8 پیمانه آب رویش بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. لپه را بشوئید و یك ساعت بخیسانید. آبكش كنید و بعد در قابلمه كوچكی بریزید. دو قاشق سوپخوری از باقیمانده روغن و زردچوبه را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم تفت دهید.

حالا رب گوجه‌فرنگی را اضافه كنید و با افزودن یك پیمانه آب، لپه را بپزید. همینكه گوشت پخت، لپه، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و بگذارید خورش روی حرارت ملایم جا بیفتد.

در این میان پوست بادمجان‌‌ها را بگیرید و از وسط نصف كنید. آن‌گاه رویشان دوقاشق چایخوری نمك بپاشید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بچینید تا بادمجان به اصطلاح آب بیندازد.

پس از یك ساعت بادمجان را بشوئید و خشك كنید و در باقیمانده روغن سرخ نمائید. اكنون بادمجان‌ را همراه با گوجه‌فرنگی‌های حلقه‌ای خردكرده و دارچین به خورش بیفزائید و ده‌دقیقه دیگر، خورش را روی حرارت ملایم بپزید.

اینك خورش را در ظرف مناسب و زیبائی بكشید و با برنج میل كنید.

یادآوری1: می‌توانید حلقه‌های گوجه‌فرنگی را نیز ابتدا در كمی روغن تفت دهید و به خورش بیفزائید.

یادآوری2: می‌توانید در پایان 1-2 قاشق سوپخوری زعفران حلكرده غلیظ به خورش اضافه نمائید.

 

برچسب ها: انواع خورشآشپزی با گوشتآشپزی با بادمجاندستور خورشخورش قیـمه بادمجانآموزش خورش قیـمه بادمجانطرز تهیه تعداد بازديد: 1062 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است