Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 25 تیر 1398 - 13:18

خورش فسنجان | طرز تهیه خورش فسنجان

خورش فسنجان | طرز تهیه خورش فسنجان

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز جهت تهیه خورش فسنجان:

مرغ خردكرده 700 گرم

 

پیاز متوسط خردكرده 1 عدد

 

نمك و زردچوبه به میزان لازم

 

گردوی چرخكرده 350 گرم

 

رب انار 150 گرم

 

زعفران به میزان لازم

 

شكر 2 تا 3 قاشق سوپخوری

 آشپزباشی

طرز تهیه خورش فسنجان:

ابتدا مرغ را همراه با پیاز، نمك، زردچوبه و مقداری آب، در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. آن‌گاه مرغ و پیاز پخته را از آب مرغ خارج نمائید.

گردو را در آب مرغ به مدت 45 دقیقه با حرارت متوسط بپزید تا به روغن بیفتد. حالا رب انار را اضافه كنید. اكنون مرغ را به آرامی از استخوان جدا سازید و در فسنجان قرار دهید و صبر كنید تا كاملاً مزه‌دار شود.

اینك زعفران و شكر را بیفزائید. پس از چند دقیقه جوشیدن، خورش فسنجان آماده‌ مصرف می‌باشد. چنانچه بخواهید با گوشت قلقلی فسنجان تهیه كنید، قلقلی‌ها را قدری در روغن تفت دهید و در خورش بریزید.

 

برچسب ها: انواع خورشآشپزی با گردوآشپزباشیخورش فسنجانآموزش خورش فسنجانطرز تهیه خورش فسنجانمواد اولیه خورش فسنجاندستور خورش فسنجان تعداد بازديد: 696 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است