Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 29 فروردین 1398 - 16:48

خورش‌گوجه‌سبز

خورش‌گوجه‌سبز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر:

پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط

روغن به میزان لازم

گوشت گوسفندی (مغزران خرد کرده) 500 گرم

زردچوبه  یک دوم قاشق چایخوری

نعنا  و جعفری 500 گرم

گوجه سبز 400 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران حلکرده یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر دو قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

سپس زردچوبه را اضافه کنید و اندکی بعد آب را اضافه کنید و اجاز دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد.

حالا نعنا و جعفری را تفت دهید و  همراه با گوجه سبز، نمک و فلفل به خورش بیفزائید. اینک صبر کنید تا خورش جا بیفتد، در نهایت زعفران و شکر را اضافه کنید و 50 دقیقة دیگر آن را بپزید.

حالا خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و به همراه چلو آن را سرو نمایید.

برچسب ها: انواع خورشآشپزباشیاعظم گلزارمنشطرز تهیه خورش گوجه سبزخورش سنتی ایرانیخورش گوجه سبزمواد لازم برای تهیه خرش گوجه سبز تعداد بازديد: 182 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است