Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 خرداد 1397 - 21:48

سالاد ذرت و برنج | طرز تهیه سالاد

سالاد ذرت و برنج | طرز تهیه سالاد

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

سالاد ذرت و برنج

كرفس 2 ساقه

سركه  به میزان لازم

ذرت پخته 1 پیمانه

لوبیا سبز خردكرده و پخته  یك‌دوم پیمانه

نخود سبز پخته یك‌دوم پیمانه

برنج آبكش كرده  1 پیمانه

سیب زمینی پخته و خرد كرده  3 عدد

مرغ پخته و خرد كرده  یك‌دوم پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد كرده  یك‌دوم پیمانه

تخم‌مرغ آب‌پز و خرد كرده   2 عدد

خیارشور ریز خردكرده  یك‌دوم پیمانه

سس مایونز 1 پیمانه

سركه، نمك و فلفل  به میزان لازم

برگ‌های ذرت برای تزئین به میزان لازم

 

 

 

 

طرز تهیه سالاد ذرت:

كرفس را ریز خرد كنید و حدود نیم ساعت در سركه قرار دهید تا ترد شود. ذرت را با لوبیا سبز، نخود سبز، برنج، سیب‌زمینی، مرغ، تخم‌مرغ، كرفس، فلفل دلمه‌ای و خیارشور مخلوط كنید و در ظرف دیگری سس مایونز، سركه، نمك و فلفل را با هم مخلوط نمائید و به مواد مخلوط كرده بیفزائید و هم بزنید تا سس با مواد سالاد كاملاً تركیب شود. اكنون سالاد را در ظرف زیبائی به شكل ذرت درآورید و با بر‌گ‌های ذرت تزئین كنید.

برچسب ها: سالاد ذرتطرز تهیه سالاد ذرت و برنجسالاد ذرت و برنج تعداد بازديد: 317 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است