Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 شهریور 1399 - 19:32

كوب سالاد

كوب سالاد

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

كاهوخردكرده 1 بوته درشت

 

گوجه‌فرنگی خردكرده 2 عدد درشت

 

فیله مرغ پخته و خردكرده 2 پیمانه

 

آووكادو خردكرده 2 عدد

 

هویج پوست كنده و رنده‌كرده 2 عدد

 

كالباس خردكرده 8 برش

 

پیازچه خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ پخته و ریز خردكرده 3 عدد

 

زیتون سیاه بدون هسته 10 عدد

 

پنیر فتا خردكرده 120 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

روغن زیتون سه‌چهارم پیمانه

 

سركه یك‌چهارم پیمانه

 

سس خردل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پودر اورگانو 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

در ظرف مناسبی سه چهارم از كاهو را بریزید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی، فیله مرغ، آووكادو، هویج، كالباس، پیازچه و تخم‌مرغ را روی كاهو به گونه‌ای بچینید كه به شكل نوارهای موازی یكدیگر در آیند.

حالا سالاد را با زیتون سیاه، كالباس و پنیر فتا بیارائید و همراه با سس میل كنید.

یادآوری: برای تهیه سس همه مواد را در شیشه درداری بریزید. در آن را محكم ببندید و شیشه را تكان دهید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: سالادآشپزی با مرغانواع سالادآشپزباشیاعظم گلزارمنشآموزش كوب سالادطرز تهیه كوب سالاددستور كوب سالادكوب سالادمواد اولیه كوب سالاد تعداد بازديد: 906 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است