Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 01:04

سالاد بادمجان

سالاد بادمجان

shooroshirin1

0 0

متوسط

3 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان 5 عدد

 

روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري

 

آبليمو 1 قاشق سوپخوري

 

سير له‌كرده 2 تا 3 حبه

 

نمك و فلفل و سياه دانه به ميزان لازم

آشپزباشی – مهدیس رحیمیان

 

ابتدا بادمجان‌ها را كبابي كنيد، پوستشان را بگيريد و ريز خرد كنيد. سپس بادمجان، روغن زيتون، آبليمو، سير، نمك، فلفل و سياهدانه را در كاسه‌اي بريزيد و مخلوط كنيد.

 حالا سالاد را براي پذيرائي، در سالادخوري بريزيد و با سياهدانه بيارائيد.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالاد بادمجانسالادانواع سالادآشپزی با بادمجاندستور سالادمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادآشپزباشیمهدیس رحیمیان تعداد بازديد: 1383 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است