Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 22:41

سالاد میگو و پسته شامی

سالاد میگو و پسته شامی

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

میگوی پاك‌كرده 350 گرم

 

پسته شامی بوداده و خردكرده 150 گرم

 

خیار شور خردكرده 200 گرم

 

كاهوی سالادی خردكرده 150 گرم

 

كنسرو نخودفرنگی 150 گرم

 

كنسرو ذرت 150 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

سركه 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در قابلمه‌ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه میگو را همراه با یك قاشق‌چایخوری نمك به آن بیفزائید و دو دقیقه، بپزید.

سپس میگو را در آبكش بریزید و كنار بگذارید.

حال میگو، سه‌چهارم از پسته شامی، خیار شور، كاهو، نخودفرنگی، ذرت، نمك، فلفل، روغن زیتون و سركه را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

اكنون سالاد را در كاسه‌ی مخصوص سالاد بریزید و رویش را با باقیمانده‌ی پسته شامی بیارائید.

یادآوری: برای پاك كردن میگو ابتدا سر و دم آن را جداكنید پاهای میگو به راحتی با دست جدا می‌شود. حالا به كمك چاقو پوست میگو را هم بگیرید.

سپس با نوك چاقو، شیاری طولی روی كمر میگو ایجاد كنید و رگ سیاهرنگ پشت آن را جدا نمائید. این رگ باعث ایجاد بوی زهم در میگو می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادانواع سالاددستور سالادپخت میگوسالاد میگوسالاد پسته شامی تعداد بازديد: 1251 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است