Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 اردیبهشت 1403 - 00:20

سالاد پانزانلا

سالاد پانزانلا

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

خیار (مکعبی خرد کرده)  300 گرم

گوجه (مکعبی خرد کرده)  500 گرم

سیر له کرده یک حبه

زیتون 150 گرم

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه  به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای رنگی (مکعبی خرد کرده) 100 گرم

نان تست (مکعبی خرد کرده) 200 گرم

روغن زیتون 150 گرم

سرکه بالزامیک 100 گرم

ریحان برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

تمام مواد را در یک ظرف مناسب بریزید و به نحوی که مواد شکل خود را از دست ندهد مخلوط کنید.

آنگاه نان‌های تست را که از قبل در فر و یا به وسیله اندکی روغن در تابه برشته کرده‌اید را روی سالاد بگذارید.

سپس روغن زیتون و سرکه بالزامیک را مخلوط کرده و روی سطح سالاد بریزید و با ریحان آن را بیارائید.

برچسب ها: سالادسالاد سبزیجاتپیش غذاسالاد سادهآشپزباشیکیان رنجبرسالاد پانزانلاسالاد تابستونی تعداد بازديد: 1193 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است