Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 31 خرداد 1403 - 11:51

سالاد پاستا، گرمک و میگو

سالاد پاستا، گرمک و میگو

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

سالاد پاستا، گرمک و میـگـو

پاستای شكل‌دار  175 گرم

میگو 225 گرم

گرمك 1 عدد بزرگ

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر

سركه 4 قاشق سوپخوری (15 میلی‌لیتر)

جعفری خرد كرده  2 قاشق چایخوری

كاهوی چینی  1 عدد

طرز تهیه سالاد پاستا، گرمک و میـگـو

پاستا را با آب جوش و نمك بپزید. بعد داخل صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. حالا آن را كنار بگذارید تا خنك شود. اینك میگوها را پاك كنید و بشوئید و با كمی آب جوش و نمك، در حدود 2 تا 3 دقیقه بپزید و صبر كنید تا خنك شود.

سپس گرمك را با قاشق بستنی به شكل توپ‌های كوچكی درآورید و به همراه با میگو و پاستا در كاسه‌ی بزرگی بریزید. آن‌گاه روغن، سركه و جعفری را با هم مخلوط نمائید و پس از ریختن آن بر روی مخلوط پاستا خوب مخلوط سازید. حالا روی كاسه را بپوشانید و در یخچال قرار دهید در هنگام مصرف، كاهوی چینی را بشوئید و ریز خرد كنید و در ظرف دلخواه‌ بریزید.آن‌گاه از مخلوط پاستا، میگو و گرمك روی كاهو بگذارید و با جعفری تزئین نمائید.

 

برچسب ها: سالاد پاستاطرز تهیه سالاد پاستاسالاد پاستا و میگو تعداد بازديد: 1231 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است