Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 14:26

سالاد آندیو و انبه

سالاد آندیو و انبه

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آندیو خردكرده ( نوعی كلم فرانسوی) 5 پیمانه

 

انبه‌ متوسط 1 عدد

 

پیازچه‌ خردكرده 4 ساقه

 

آووكادو خردكرده 1 عدد بزرگ

 

مواد لازم سس

 

روغن زیتون یك‌چهارم پیمانه

 

آب لیموترش تازه یك‌چهارم پیمانه

 

زنجفیل تازه و رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

پودر كاری یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی – ژینوس نوروزی

 

در ظرف مناسبی، آندیو، انبه، پیازچه و آووكادو را با هم مخلوط كنید. سپس سس را بیفزائید و خوب با هم مخلوط نمائید. آن‌گاه سالاد را در یخچال بگذارید تا به اصطلاح جابیفتد و بعد آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

این سالاد را، بهتر است چند ساعت قبل از میل كردن آماده كنید.

روش تهیه‌ سس: روغن زیتون، آب لیموترش، زنجفیل تازه و پودر كاری را در شیشه‌ای بریزید و درِ آن را ببندید و خوب تكان دهید تا سس مخلوط و یكدست شود.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالاددستور سالادطرز تهیه سالادآشپزباشیسالاد میوه ایژینوس نوروزیسالاد آندیوسالاد انبه تعداد بازديد: 1233 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است