Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 شهریور 1399 - 19:51

سالاد بوقلمون و انگور

سالاد بوقلمون و انگور

shooroshirin1

0 0

متوسط

11 نفر

مواد مورد نیاز

سینه بوقلمون پخته و مكعبی خردكرده500 گرم

 

دانه انگور 500 گرم

 

گردو خردكرده 120 گرم (1 ‌پیمانه)

 

كرفس خردكرده 200 گرم

 

پیازچه خردكرده 1 دسته كوچك

 

سس مایونز 125 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

آب مرغ 3 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

سركه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

سس خردل 2 قاشق سوپخوری

 

كاهو ریز خردكرده 250 گرم

آشپزباشی – سرورچاووشی

 

بوقلمون، انگور، گردو، كرفس و پیازچه را در كاسه گودی بریزید و سس مایونز، آب‌مرغ، روغن زیتون، سركه و سس خردل را در كاسه دیگری با هم مخلوط كنید. آن‌گاه سس فراهم كرده را به مخلوط بوقلمون بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس كاهو را در كاسه سالاد خوری بریزید و مواد فراهم‌كرده را به آن بیفزائید و دست‌كم 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملاً خنك شود.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالاددستور سالادسالاد انگورمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادآشپزی با بوقلمونآشپزباشیسرورچاووشیسالاد بوقلمون تعداد بازديد: 863 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است