Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:25

سالاد قارچ و گوجه

سالاد قارچ  و گوجه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

روغن زیتون....................یک قاشق غذاخوری

پیاز................100 گرم، ریز شده

سس گوجه‌فرنگی....................یک پیمانه

فلفل دلمه ای.....................50 گرم، قرمز، ریز خرد شده

سس تند..................یک قاشق مرباخوری

رب گوجه‌فرنگی.......................یک قاشق غذاخوری

شکر......................یک قاشق مرباخوری

آب لیموترش تازه.....................یک قاشق غذاخوری سرخالی

نمک و فلفل.................به میزان لازم

کنسرو قارچ.................یک قوطی

گوجه فرنگی سفت و رسیده..................200 گرم

ریحان....................یک قاشق غذاخوری، خرد شده

خیار با پوست................150 گرم، ریز خرد شده

روش‌تهیه

روغن زیتون را در تابه ریخته، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا سبک شود. سس گوجه‌فرنگی،  فلفل دلمه‌ای و سس تند را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید. رب گوجه فرنگی و به ترتیب شکر، آبلیموترش، نمک، فلفل و قارچ‌ها را اضافه کنید. اگر قارچ‌ها بزرگ بود می‌توانید به دو نیم تقسیم کنید. هنگامی که قارچ‌ها را اضافه کردید، حرارت  را خاموش کنید و بلافاصله گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا با حرارت ‌تابه نرم شوند. در آخر ریحان خرد شده را اضافه کرده و بعد از این‌که مواد کاملاً خنک شد، خیار ریز شده با پوست را اضافه و مواد را مخلوط کنید.  سالاد را در ظرف دلخواه یا داخل برگ‌های کاهو یا  کلم ریخته و تزیین نمایید. این سالاد برای کنار غذا مناسب می‌باشد.ش

برچسب ها: سالادروغن زیتونقارچریحانسس تند تعداد بازديد: 315 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است