Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 02:00

سالاد پاستا با مرغ و انبه

سالاد پاستا با مرغ و انبه

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

پاستای صدفی درشت 500 گرم

 

مرغ پخته و خردكرده 1 عدد

 

انبه‌ی خردكرده 440 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس انبه

 

مایونز كم‌چرب 250 گرم (یك پیمانه)

 

آب انبه‌ی 150 میلی‌لیتر (دوسوم پیمانه)

 

پیازچه خردكرده 2 ساقه

 

گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل سیاه سائیده به میزان لازم

آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

طبق روش پخت نوشته‌شده بر روی بسته‌‌ی پاستا، آن را در ظرف بزرگی- كه محتوی آب جوش است- بریزید و بپزید.

سپس، آب آن را خالی كنید و رویش آب سرد بریزید.

اكنون، پاستا، مرغ و انبه را در كاسه‌ای بریزید و خوب با هم مخلوط كنید.

حالا سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید.

سپس، رویش را بپوشانید و تا زمان پذیرائی، آن را خنك نگه دارید.

روش تهیه‌ی سس

مایونز، آب انبه، پیازچه، گشنیز و فلفل را، درون كاسه‌ای بریزید و خوب با هم مخلوط كنید تا یكدست شود.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالاد پاستاانواع سالاددستور تهیه سالادسس سالادآشپزباشیسالاد مرغسالاد انبه تعداد بازديد: 1481 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است