Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 4 مهر 1399 - 21:31

سالاد لوبیاچیتی و اسفناج

سالاد لوبیاچیتی و اسفناج

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

سرکه سیب 2 قاشق سوپخوری

 

سس خردل تند 1 قاشق چایخوری

 

شکر 1 پینچ

 

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

برگ‌های ریز اسفناج 350 گرم

 

فیله گوجه فرنگی خرد کرده 2 عدد

 

آووکادوی خرد کرده 1 عدد

 

آلوی چهار قاچ کرده 8 عدد

 

پیازچه خرد کرده 3 ساقه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

روغن زیتون، سرکه سیب، سس خردل، شکر، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه اسفناج، لوبیا‌چیتی، گوجه‌فرنگی، آووکادو، آلو و پیازچه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا سس فراهم کرده را به سالاد بیفزائید و هم بزنید. اکنون سالاد را در سالادخوری بریزید.

یادآوری: چنانچه آلوی تازه در دسترستان نبود، می‌توانید آن را حذف کنید.

برچسب ها: آموزش سالادانواع سالادسالاد اسفناجسالاد لوبیاچیتی و اسفناجسالاد لوبیاچیتی تعداد بازديد: 840 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است