Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:47

فَتّوش

فَتّوش

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

نان پیتا 500 گرم

 

روغن زیتون به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی خردكرده 450 گرم

 

فلفل دلمه‌ای خلالی خردكرده 1 عدد

 

خیار خلالی‌خردكرده 5 عدد متوسط

 

تربچه ورقه‌ای خردكرده 150 گرم

 

پیاز خلالی خردكرده  1 عدد كوچك

 

برگ جعفری خردكرده یك و یك‌دوم پیمانه

 

برگ نعنا خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه سس سیر و آبلیمو

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آبلیمو تازه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آشپزباشی – ایران کوهستانی

 

ابتدا سس را به این ترتیب فراهم كنید. سیر، روغن زیتون و آبلیمو را درون شیشه بریزید، در شیشه را محكم ببندید و خوب تكان دهید. آن‌گاه نان پیتا را به تكه‌های 2/5 سانتیمتری خرد كنید.

حالا قدری روغن در تابه بریزید و روی اجاق داغ كنید و نان را چند نوبت در آن تفت دهید تا برشته و ترد شود. سپس آنها را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

اكنون سه‌چهارم از نان را در كاسه مناسب سالاد بریزید، سس و باقیمانده مواد را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و با باقیمانده نان، سالاد را بیارائید و میل كنید.

یادآوری: تمام مواد سالاد را پس از خرد كردن در ظرف مناسبی بریزید.

 

برچسب ها: آشپزیآشپزباشیایران کوهستانیفَتّوشآموزش فَتّوشطرز تهیه فَتّوشانواع فَتّوشدستور فَتّوشمواد اولیه فَتّوشآشپزی با سبزیجات تعداد بازديد: 1175 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است