Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:16

سالاد پاستا با ماهی تن و آرتیشو

سالاد پاستا با ماهی تن و آرتیشو

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

پاستا 500 گرم

 

روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری

 

سیر خردكرده 2 حبه

 

فلفل قرمز تند و ساطوری‌كرده 3 عدد

 

زیتون سیاه هسته‌گرفته 1 پیمانه

 

آرتیشو خردكرده 400 گرم

 

كیپر خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

كنسرو ماهی تن بدون روغن 425 گرم

 

پنیر پارمسان 100 گرم

آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

در ظرف بزرگی، آب را با مقداری نمك بجوشانید.

حالا پاستا را داخل آن بریزید تا مغزپخت شود.

سپس، آب اضافی آن را خالی كنید و رویش آب سرد بریزید.

اكنون، 2 قاشق سوپخوری روغن را در تابه‌ای بریزید و گرم كنید، سیر و فلفل قرمز را بیفزائید و آن‌ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.

آن‌گاه پاستای پخته را درون تابه بریزید.

همچنین باقی مواد یادشده در بالا را به آن اضافه كنید تا گرم شوند.

اینك پنیر پارمسان را بیفزائید و سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادسالاد پاستاانواع سالاددستور تهیه سالادآشپزباشیسالاد آرتیشوسالاد تن ماهی تعداد بازديد: 1353 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است