Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:27

سالاد سوسیس چغندر و عدس

سالاد سوسیس چغندر و عدس

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

عدس 2 پیمانه (400 گرم)

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

چغندر 500 گرم

 

سوسیس 500 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد بزرگ

 

دانه خردل 2 قاشق چایخوری

 

زیره سبز آسیاب‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

آب مرغ یك‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

 

اسفناج پاك كرده و خردكرده 300 گرم

 

مواد لازم سس آویشن

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

سیر له كرده 1 حبه

 

آب انگور قرمز یك‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

 

روغن زیتون یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

آشپزباشی – مرضیه مرشدی

 

ابتدا عدس را همراه با آویشن درون یك قابله بزرگ محتوی آب جوش بپزید. سپس عدس را آبكش كنید و با نیمی از سس آویشن در كاسه بزرگی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

 در این میان برگ‌ها و ساقه چغندر را جدا كنید و دور بریزید. حالا چغندرها را با پوست آب پز كنید و یا درون مایكروویو بگذارید تا نرم شوند. سپس در آبكش بریزید و همینكه خنك شدند، پوست‌شان را بگیرید و چغندر را خرد كنید.

 اكنون سوسیس‌ها را درون تابه نچسب داغ سرخ كنید و 5 دقیقه صبر كنید تا خنك شوند سپس آنها را خرد كنید. اینك همان تابه را مجدداً داغ كنید و این بار پیاز، دانه خردل، زیره و تخم گشنیز را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود.

سپس آب مرغ را به آن بیفزائید و بگذارید بجوشد. حالا تابه را از روی حرارت بردارید، اسفناج را اضافه كنید و هم بزنید. آن‌گاه مخلوط اسفناج را با چغندر، سوسیس و باقیمانده سس آویشن، به مخلوط عدس بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

روش تهیه سس آویشن: همه مواد سس را درون یك شیشه در‌ دار بریزید، در شیشه را محكم ببندید و آن را خوب تكان دهید.

 

برچسب ها: سالادانواع سالاددستور سالادآشپزی با عدسمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادآشپزباشیمرضیه مرشدیسالاد سوسیسسالاد چغندرسالادعدسآشپزی با چغندر تعداد بازديد: 1340 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است