Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 9 بهمن 1400 - 11:30

سالاد انار و گردو

سالاد انار و گردو

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

برگ كاهو 12 عدد

 

برگ شاهی 60 گرم

 

گوجه‌فرنگی خردكرده 3 عدد

 

دانه‌ی انار 1 پیمانه

 

گردوی خردكرده و بوداده 100 گرم

 

فلفل سبز قلمی خردكرده 8 عدد

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

آواكادوی خردكرده 1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

پودر گردوی برشته 60 گرم

 

آبلیموی تازه یك‌سوم پیمانه

 

پنیر سفید 90 گرم

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ابتدا بشقاب مناسبی انتخاب كنید. برگ‌های كاهو را اطراف آن بچینید.

در كاسه‌ی مناسبی، برگ شاهی، گوجه‌فرنگی، انار، گردو و آواكادو را بریزید.

فلفل را نیز در روغن قدری تفت دهید.

پس از خنك شدن، با مواد یادشده مخلوط كنید و در مركز كاهو بریزید.

اكنون سس را بیفزائید و نوش‌جان كنید.

روش تهیه‌ی سس

همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید.

نكته‌ی خواندنی

انار احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را با كاهش فشار خون، جلوگیری از اكسید شدن LDL و تشكیل پلاك در دیواره‌ی عروق پائین آورده و ریسك ابتلابه گرفتگی عروق را كم می‌كند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادانواع سالادسالاد اناردستور تهیه سالادسس سالادآشپزباشیسالاد گردو تعداد بازديد: 2705 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است