Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:01

سالاد پاستای گرم و ژامبون

سالاد پاستای گرم و ژامبون

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

پاستای صدفی درشت 250 گرم

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

دانه‌ی صنوبر (Pine nuts) شصت گرم

 

ژامبون نازك ورقه‌ورقه شده 125 گرم

 

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

با توجه به دستور پخت نوشته‌شده بر روی بسته‌ی پاستا، آن را در ظرف بزرگی حاوی آب جوش بریزید و بپزید.

سپس، آب اضافی آن را خالی كنید و كنار بگذارید؛ طوری كه گرم باقی بماند.

حالا، در تابه‌ی بزرگی، روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید.

حالا سیر و دانه‌ی صنوبر را بیفزائید و به مدت 1 تا 2 دقیقه با حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید و تفت دهید.

اكنون، تابه را از روی اجاق بردارید، ژامبون و جعفری را هم درون تابه بریزید و مخلوط كنید.

اینك این مخلوط را به پاستا بیفزائید و همه‌ی مواد را خوب با یكدیگر هم بزنید.

بهتر است تا سالاد گرم است، آن را سر سفره ببرید.

 

برچسب ها: آموزش سالادانواع سالاددستور تهیه سالادسالاد ژامبونآشپزباشیسالاد گرمسالاد پاستای گرم تعداد بازديد: 1226 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است