Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 19:22

پاستا چهار پنیر

پاستا چهار پنیر

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر 

سیر له کرده یک حبه

کره به میزان لازم

پاستا پخته 300 گرم

پنیر خامه ای 50 گرم

پنیر چدار 20 گرم

پنیر پارمسان 10 گرم

پنیر موزارلا 20 گرم

شیر 50 میلی لیتر

خامه 50 گرم

سیاه دانه به میزان دلخواه

آشپزباشی - کیان رنجبر

در ظرف مناسبی کره را آب کنید و سیر را درآن تفت دهید.

آن گاه پاستا را به آن بیفزائید و پس از گرم شدن مخلوط پنیرها، شیر و خامه را بیفزائید و حرارت را کم کنید تا پنیرها کاملا آب شوند و سطح پاستا را بگیرند.

اینک پاستا را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید و با سیاه دانه بیارائید.

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پاستاروش تهیه پاستاآشپزباشیشور و شیرینپاستا چهار پنیردستور پخت پاستا تعداد بازديد: 990 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است