Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 01:43

كلوچه سیب زمینی پُر ادويه

كلوچه سیب زمینی پُر ادويه

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب زمینی حدود 225 گرم

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 2 عدد

 

تخم گشنیز كوبیده 1 قاشق چایخوری

 

زیره‌ی كوبیده 1 قاشق چایخوری

 

گرام ماسالا (ادویه‌ی هندی) 1 قاشق چایخوری

 

نخودسبز پخته 115 گرم (1 پیمانه)

 

نعنای خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 1 عدد

 

ماست 150 میلی‌لیتر (دوسوم پیمانه)

 

كره‌ی آبكرده 115 گرم (8 قاشق سوپخوری)

 

آرد 275 گرم

 

بیكینگ پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پاپریكا 2 قاشق چایخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 1 عدد

آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

سیب زمینی را در آب جوش بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا نرم شود.

آن‌گاه صبر كنید تا خنك شود. بعد پوستش را بگیرید و به شكل مكعب‌های 1 سانتیمتری برش دهید.

سپس روغن را در تابه بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود.

اینك سیب زمینی را اضافه كنید و سرخ نمائید. اكنون ادویه را بیفزائید و چند ثانیه تفت دهید.

بعد تابه را از روی شعله بردارید، نخود، نعنا، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و صبر كنید تا مخلوط به‌دست آمده خنك شود.

حالا هر بار گلوله‌ای از خمیر بردارید و روی هر یك از آن‌ها 2 قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید.

آن‌گاه خمیر را تا كنید تا به شكل نیم‌دایره درآید. دو لبه‌ی خمیر را خوب به هم بچسبانید و روی كاغذ روغنی بچینید.

اكنون رویشان تخم مرغ بمالید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا برشته و طلائی رنگ شوند.

سپس كلوچه‌ها را در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیكلوچه سیب زمینیآشپزباشیکلوچه معطرکلوچه پر ادویهدستور تهیه کلوچه تعداد بازديد: 1225 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کلوچه چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است