Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:45

ساندويچ بادمجان و پنير با ژامبون

ساندويچ بادمجان و پنير با ژامبون

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان 6 عدد كوچك

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سیر خرد كرده 1 حبه

 

روغن زیتون 8 قاشق سوپخوری

 

سركه‌ی بالزامیك 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر خامه‌ای (ماسكارپونه) 300 گرم

 

نعنای خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

ریحان خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

گوجه‌فرنگی 6 عدد

 

ژامبون 6 ورق

 

نان فرانسوی یا نان باگت 1 عدد بزرگ

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

فر را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. روی بادمجان‌ها را با چاقو شكاف‌هائی ایجاد كنید و 40 دقیقه یا تا زمانیكه پوستشان چروك بخورد، در فر بپزید.

همینكه بادمجان‌ها خنك شدند، هر كدام را دو قسمت كنید و گوشته‌ی آن را با قاشق درآورید و نمك و فلفل بزنید.

حالا سیر و 4 قاشق سوپخوری از روغن زیتون را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون سركه‌ی بالزامیك را نیز با 2 قاشق سوپخوری از روغن زیتون مخلوط كنید و آن را به پنیر خامه‌ای بیفزائید.

سپس نمك، فلفل، نعنا، جعفری و ریحان را به مخلوط پنیر اضافه نمائید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی‌ها را دونیم كنید و دانه‌‌هایش را درآورید و مكعبی ببرید.

سپس مایه‌ی پنیری را با ژامبون مخلوط كنید و گوجه‌فرنگی‌های خرد كرده و ریحان را به بادمجان بیفزائید. اكنون داخل نان‌ها را با این مواد پر كنید و در سبد پیك‌نیك بگذارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش ساندویچانواع ساندویچساندويچ بادمجان و پنير با ژامبونساندویچ بادمجانساندویچ ژامبونساندویچ با پنیر تعداد بازديد: 1478 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است