Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 21 اردیبهشت 1403 - 04:47

ماهی كیلكا در پیراشكی

ماهی كیلكا در پیراشكی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ماهی كیلكا 500 گرم

 

آب پیاز از 1 پیاز درشت

 

سیر 3 حبه

 

زعفران حلكرده 4 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو تازه 3 قاشق سوپخوری

 

پوست لیمو رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پودر سوخاری 3 قاشق سوپخوری

 

روغن مخصوص سرخ‌كردن  به میزان لازم

 

خمیر هزارلا  300 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

كره 50 گرم

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد متوسط

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

 

زنجفیل رنده‌كرده یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

آب جوش 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

سركه سفید 1 قاشق سوپخوری

 

رب‌انار 3 قاشق سوپخوری

 

عصاره تمرهندی 3 قاشق سوپخوری

گروه آشپزی

 

ماهی را همراه با آب پیاز، سیر، زعفران، آبلیمو، پوست لیمو، روغن، نمك و فلفل در ظرف درداری بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود. آن‌گاه ماهی را در صافی بریزید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان و داغ سرخ كنید. سپس خمیر را با وردنه، روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر به شكل ماهی ببرید. حالا در وسط هر خمیر یك ماهی بگذارید و با خمیر دیگری روی ماهی را بپوشانید.

اطراف دو خمیر را با دست بفشارید تا هنگام پختن باز نشود. اكنون روی خمیرها زرده تخم‌مرغ بمالید و با فاصله در سینی دارای كاغذ روغنی قرار دهید.

اینك سینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا خمیر طلائی رنگ شود. آن‌گاه پیراشكی‌ها را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با سس میل كنید.

روش تهیه سس: كره را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. آن‌گاه پیاز و سیر را به آن بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا آرد و زنجفیل را بیفزائید و تفت دهید.

سپس آب‌جوش، سركه، رب انار و تمرهندی را اضافه كنید و پیوسته سس را هم بزنید تا صاف و یكدست شود. اكنون سس را به مدت تقریبی 15 دقیقه بجوشانید تا اندكی غلیظ شود.

 

برچسب ها: پیراشکیانواع پیراشکیآشپزی با ماهیطرز تهیه پیراشکیمواد اولیه پیراشکیماهی در پیراشكیماهی کیلکا تعداد بازديد: 1386 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است