Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 3 خرداد 1398 - 23:24

رول های پنیر و زیره

رول های پنیر و زیره

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر 

پنیر لیقوان 200 گرم

پنیر لبنه 100 گرم

زیره یک‌چهارم قاشق چایخوری

خمیر یوفکا دالیا یک بسته

کره آبکرده 150 گرم

سس کچاپ به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

پنیر لیقوان، پنیر لبنه و زیره را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه هر بار یک ورق از خمیر نیمه‌آماده یوفکا را روی میز قرار دهید و رویش کره بمالید.

سپس قدری پنیر در قسمت قاعده مثلث بگذارید و خمیر را به طرف راس آن رول کنید.

حالا رول‌های پنیری را در سینی فر در کنار هم قرار دهید و باقیمانده کره را رویشان بمالید.

اینک آن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید تا طلایی شود.

یادآوری

می‌توانید آن را با سس کچاپ سرو نمائید.

برچسب ها: آشپزباشیشور و شیرینرول های پنیر و زیرهرول پنیر و زیرهرول پنیریرول زیرهخمیر نیمه آماده یوفکاخمیر یوفکاخمیر یوفکا دالیادالیا تعداد بازديد: 116 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است