Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:51

هات داگ با پنیر (هات‌داگ تنوری)

هات داگ با پنیر (هات‌داگ تنوری)

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

هات‌ داگ 1 عدد

 

پنیر پیتزای قالبی به مقدار لازم

 

نان باگت یك عدد

 

مخلفات (كاهو، خیارشور، گوجه‌فرنگی) به میزان دلخواه

آشپزباشی- اصغر رنجبر

 

ابتدا هات داگ را از درازا با نوك كارد، چاك نسبتاً عمیقی بدهید. بعد پنیر پیتزای قالبی را - كه به صورت خلالی (كمی باریك‌تر از قطر مداد) برش زده‌اید - در قسمت برش خورده هات‌داگ قرار دهید.

سپس آن را در طبقه پائین فر، در حالت گریل برشته كنید تا پنیر، به رنگ طلائی روشن درآید. حالا هات‌داگ را از فر (تاون) خارج كنید و در نان  باگت قرار دهید سپس با سس و مخلفات دلخواه میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیاصغر رنجبرهات داگ با پنیرروش تهیه هات داگ با پنیرمواد لازم هات داگ با پنیرهات داگ تعداد بازديد: 1830 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است