Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 22:01

رول لازانیابا سس گوجه و پنیر موزارلا

رول لازانیابا سس گوجه و پنیر موزارلا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8  نفر

لازانیا ۱ بسته

گوشت چرخکرده 300 گرم

سیر له کرده۲ حبه

پیاز رنده کرده ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای خرد کرده ۱ عدد متوسط

نمک، فلفل به میزان لازم

رب گوجه فرنگی ۲ -۳ قاشق سوپخوری

سیر له کرده اضافی 2 حبه

روغن به میزان لازم

آب  یک پیمانه  (250 میلی‌لیتر)

گوجه‌ گیلاسی 15 عدد

گردو خرد کرده یک دوم پیمانه

ریحان تازه ‌ چند شاخه

پنیر موزارلا رنده کرده ۱۰۰ گرم

آشپزباشی - کیان رنجبر

لازانیا را به‌مدت ۳ دقیقه در آبجوش قرار دهید.

آن‌گاه آبکش کنید.

سپس در تابه مناسبی گوشت، سیر، پیاز، فلفل دلمه و نمک و فلفل را تفت دهید.

حالا رب گوجه‌فرنگی را به همراه سیر اضافی و قدری روغن در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

اینک آب را بیفزائید و سس را هم بزنید تا غلیظ شود. حالا سس را در ظرف مناسب نسوزی بریزید.

سپس روی هر ورق لازانیا قدری از مایه گوشتی فراهم کرده بریزید و از لبه آن را رول کنید.

اکنون رول‌های لازانیا را روی سس قرار دهید. سپس رویش گوجه گیلاسی، گردو، ریحان و پنیر موزارلا بریزید و به مدت 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا رویش طلایی شود.

برچسب ها: لازانیاسس گوجهآشپزباشیلازانیا با پنیر موزارلاشور و شیرینرول لازانیابا سس گوجه و پنیر موزارلارول لازانیا با سس گوجه تعداد بازديد: 93 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟