Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:02

لوبیا چيتی پلو

لوبیا چيتی پلو

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 600 گرم

 

لوبیا چیتی 340 گرم

 

پیازداغ 4 قاشق سوپخوری

 

دارچین 1 قاشق سوپخوری

 

پودر فلفل قرمز یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره 150 گرم

 

فیله‌ی مرغ خرد كرده 500 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

برنج و لوبیا را بخیسانید. لوبیا را بپزید و برنج را بجوشانید و آبكش كنید. آن‌گاه برنج آبكشیده، لوبیا، پیازداغ، دارچین و فلفل را با هم مخلوط كنید.

50 گرم از كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. سپس مخلوط فراهم كرده را در قابلمه بریزید و 30 دقیقه دم كنید.

حالا فیله‌های مرغ را با نمك و زعفران مزه‌دار كنید، باقیمانده‌ی كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و فیله‌های مرغ را در آن تفت دهید.

اكنون فیله‌های مرغ را روی پلو بریزید و مخلوط كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

اینك روی پلو را با برنج زعفرانی بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوغذا با لوبیالوبیا چيتی پلولوبیا پلوآشپزی با لوبیا تعداد بازديد: 2277 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است