Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 06:58

سیب زمینی تنوری با تخم مرغ

سیب زمینی تنوری با تخم مرغ

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی              2 عدد درشت

كره 2 قاشق سوپخوری

 

پنیر پارمسان رنده كرده 30 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

 

سوسیس خرد كرده و سرخكرده 2 عدد

 

تخم‌مرغ 4 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

روی پوست سیب‌زمینی‌ها برس بكشید و خوب بشوئید. آن‌گاه با چنگال، سوراخ‌های متعددی در سیب‌زمینی ایجاد كنید و آنها را به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

حالا سیب‌زمینی‌ها را از درازا نصف كنید و داخلشان را درآورید و خالی كنید.

سپس گوشته‌ی سیب‌زمینی را در ظرف مناسبی بریزید و با كره و پنیر مخلوط كنید و خوب هم بزنید. آن‌گاه سوسیس را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون مایه‌ی فراهم كرده را درون سیب‌زمینی‌ها بریزید و حفره‌ای در وسط آن ایجاد كنید. داخل این‌ حفره‌ها تخم‌مرغ بشكنید و سیب‌زمینی‌ها را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر بپزید تا تخم‌مرغ ببندد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با تخم مرغغذا با تخم مرغآشپزی با سیب زمینیسیب زمینی تنوری با تخم مرغغذا با سیب زمینیغذای تنوری تعداد بازديد: 392 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است