Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:59

پاستای بلوچیز و موزارلا

پاستای بلوچیز و موزارلا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر 

پاستا 350 گرم

قارچ ورقه ای خرد کرده 100 گرم

روغن یک قاشق سوپخوری

آبلیمو یک قاشق سوپخوری

فیلۀ برشته کردۀ مرغ 600 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

سیر له کرده 1 حبه

کره 60 گرم

خامه 100 گرم

پنیر بلوچیز 125 گرم

پنیر موزارلا رنده‌کرده دالیا 150 گرم

ریحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

پاستا را با آبجوش و نمک به مدت 8 دقیقه بجوشانید.

آن گاه آن را در آبکش بریزید و کنار بگذارید.

سپس قارچ را همراه با روغن و آبلیمو با حرارت زیاد تفت دهید.

حالا در ظرف مناسبی پاستا، فیله های مرغ، قارچ، نمک، فلفل، سیر و کره را با هم مخلوط کنید.

خامه را نیز روی حرارت بگذارید تا گرم شود.

پنیر بلوچیز را به آن بیفزائید و حرارت را خاموش کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

اکنون نیمی از پنیر موزارلا را با پاستا ترکیب کنید و کف ظرف مناسبی را چرب کنید و پاستا را در آن بریزید.

بعد رویش مخلوط خامه و پنیر بلوچیز را بریزید و در آخر باقیماندۀ پنیر موزارلا را بیفزائید و اندکی ریحان رویش بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: پاستاروش تهیه پاستاطرز تهیه پاستاآشپزباشیشور و شیرینپاستای بلوچیز و موزارلاپاستای بلوچیزدستور تهیه پاستای بلوچیز و موزارلاروش تهیه پاستای بلوچیز و موزارلاپخت پاستا تعداد بازديد: 762 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است