Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 15:41

كوكوی كدو و بوقلمون

كوكوی كدو و بوقلمون

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت بوقلمون پخته 200 گرم

 

كدوسبز رنده‌كرده 2 عدد متوسط

 

فلفل دلمه‌ای‌های رنگی و ریز خردكرده 100 گرم

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد

 

سیر له‌كرده 2 تا 3 حبه

 

شوید خردكرده 500 گرم

 

ماست سفت یا خامه‌ای 4 قاشق سوپخوری پُر

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

آرد 1/5 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 5 عدد درشت

 

روغن سرخ‌كردنی به میزان لازم

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

ابتدا بوقلمون را در كاسه‌ی مناسبی ریش‌ریش كنید. بعد كلیه‌ی مواد را در كاسه بریزید و در پایان، تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و خوب مخلوط سازید.

حالا ماهیتابه‌ی مناسبی انتخاب‌كنید، روی حرارت اجاق قرار دهید و روغن را در آن كاملاً داغ كنید.

اكنون مایه‌ی كوكو را در ماهیتابه بریزید و با پشت قاشق، صاف كنید.

اینك درِ تابه را ببندید تا با حرارت ملایم یك طرف كوكو برشته شود. آن‌گاه كوكو را برگردانید و بگذارید طرف دیگرش هم برشته شود.

حالا كوكو را در ظرف مناسب برگردانید و پس از برش دادن آن، میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع کوکوآموزش کوکوآشپزی با بوقلمونآشپزباشیكوكوی كدوکوکوی بوقلمون تعداد بازديد: 1465 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است